Man zomaar in zitvlak geschoten door man die hij niet kent ~ Politiebericht

pistool Paramaribo

Suriname ~ Een man in Suriname is zomaar in zijn bil geschoten door een andere man. Hij zegt de man niet te kennen. 

[quads id=1]

De man is na zijn brute daad gevlucht. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is hij echt zomaar neergeschoten?

Man in Suriname

Slachtoffer schietpartij in het ziekenhuis opgenomen; Verdachte voortvluchtig. In het gebied Alimoni in het district Brokopondo in Suriname heeft het slachtoffer Luciano, D. in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart, een schotverwonding aan zijn zitvlak opgelopen.

[quads id=1]

Brokopondo

De schutter is een man van vermoedelijk Braziliaanse komaf. Luciano heeft verklaart dat hij die man niet kent. Het is vooralsnog niet duidelijk voor de politie waarom die man op Luciano,D. geschoten heeft.

Hij is gevlucht

Na het gepleegd strafbaar feit koos de verdachte het hazenpad en is nog steeds voortvluchtig.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Luciano werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Hij is opgenomen in de ziekeninrichting en verkeert buiten levensgevaar.

De politie werkt aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte. Deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.