Benadeelden van oplichter Ritesh worden verzocht om aangifte te doen

politie Suriname

Suriname ~ De politie is al een hele tijd opzoek naar de 37-jarige Ritesh uit Suriname. De man is deze week eindelijk aangehouden. Hij wordt verdacht van oplichting. Bekijk het bericht voor meer informatie.

quads id=1]

De bedragen lopen op tot in de duizenden. Hij heeft meerdere benadeelden. Zelfs zijn ex-vriendin heeft aangifte tegen hem gedaan. De politie roept overige benadeelden op om ook aangifte te doen. Deel daarom dit bericht met een ieder! 

[quads id=1]

Man licht slachtoffers op voor meer dan SRD 100.000. Ritesh S. (37) is op dinsdag 5 maart door de recherche van regio Midden opgespoord en aangehouden voor oplichting.

Deze notoire oplichter is inmiddels in verzekering gesteld. Ritesh heeft zich bij de aangevers/benadeelden voorgedaan als inklaarder, opkoper en verkoper van percelen en importeur van goederen naar Suriname.

[quads id=1]

Ritesh heeft zijn slachtoffers voor iets meer dan SRD 100.000 en U$ 600 opgelicht. Na de gelden ontvangen te hebben hoorden de benadeelden niets meer van hem.

Volgens verklaring van een ex-vriendin heeft Ritesh haar auto verkocht. Na deze handeling is Ritesh spoorloos verdwenen.

[quads id=1]

Van een ander slachtoffer, dat met Ritesh in contact kwam via sociale media, wist hij U$ 600,- af te troggelen, nadat hij deze persoon deed geloven dat hij goederen voor hem kon importeren.

Ritesh werd door een andere benadeelde in dienst genomen als administrateur. Van deze werkgever heeft hij een geldbedrag groot SRD 60.000,- toegeëigend waarna hij niet meer op het werk verscheen.

politie Suriname
Foto van KPS

Ritesh bood via sociale media ook woningen met perceel te koop aan. Van een koper ontving hij SRD 19.000,- waarna hij niets meer van zich liet horen.

[quads id=1]

De politie vermoedt dat Ritesh veel meer mensen heeft opgelicht. Zij die nog geen aangifte hebben gedaan, worden opgeroepen zich te wenden tot de recherche van regio Midden, gevestigd op het politiebureau van De Nieuwe Grond voor het doen van hun aangifte.

Eerdere berichten:

Politie is op zoek naar 36-jarige Ritesh (Jimmy) Simbhoedatpanday uit Paramaribo

Foto van de politie
Bron: GFC
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.