Bekendmaking – Zwartenhovenbrugstraat vanaf maandag weer deels afgesloten

zwartenhovenbrugstraat Paramaribo

Paramaribo ~ Zwartenhovenbrugstraat vanaf maandag weer deels afgesloten. Op maandag 11 maart zal omstreeks 09.00 uur het weggedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat, gelegen tussen de Prinsen- en Saramaccastraat te Paramaribo, voor het rijverkeer worden afgesloten in verband met het aanleggen van de hoofdriolering.

[quads id=1]

Straat in Paramaribo

Vrijdag, zaterdag en maandag zal er een bekendmaking staan in de kranten. Het verkeer uit de richting van het noorden c.q. het stadscentrum zal via de Prinsenstraat links- c.q. rechtsaf worden omgeleid, terwijl het verkeer vanuit het zuiden van tevoren reeds zal worden geadviseerd via de Limesgracht, Commissarisstraat, Gemenelandsweg en/of Anton de Komstraat en vervolgens de Waaldijk- c.q. Hofstraat richting binnenstad te gaan.

[quads id=1]

Binnenstad van Paramaribo

In het andere geval moet men gewoon via de Saramaccastraat richting de Centrale Markt dan wel noordoost gaan. De Bikers Unit dan wel de afdeling Verkeer van het bureau Keizerstraat is in stelling gebracht voor de te verwachten drukte over de Saramaccastraat richting Waterkant en omgeving richting noordoost. De MSD/VHT zal vanaf de Van ’t Hogerhuysstraat / Willemcampagnestraat, Molenpad, Limesgracht en Waaldijkstraat omgeving richting binnenstad worden ingezet.

[quads id=1]

Geef het door aan een ieder

Aan belanghebbenden wordt gevraagd begrip hiervoor te willen opbrengen en waar mogelijk de route naar werk of thuis dienovereenkomstig aan te passen.
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.