Video – Pasgeboren baby gevonden in zak ~ België

baby Paramaribo

België ~ De 1 zoekt en de ander gooit weg. Jammer zo. er is weer een baby gevonden. Een pasgeboren baby.

[quads id=1]

Vermoedelijk gedumpt door de moeder. Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat een schoonmaakster heeft gevonden in een appartementencomplex in België. Kijk ook naar de video.

Baby België

Pasgeboren baby levend gevonden in papieren zak. In een Antwerps appartementsgebouw is een pasgeboren kindje gevonden in een papieren zak. Een schoonmaakster trof de baby vanmiddag aan.

Het pasgeboren kindje werd rond 12.30 uur door de vrouw ontdekt in de inkomhal van een appartementsgebouw. Het zat in een papieren zak en was in handdoeken gewikkeld. Waarschijnlijk was de baby in de ochtend al te vondeling gelegd.

[quads id=1]

Bij een appartement

Hoewel verschillende mensen de zak hadden zien staan, werd er uiteindelijk pas in de loop van de middag door de schoonmaakster in gekeken. In de zak zou een soort plastic opbergdoos gezeten hebben, met daarin de baby. De werkster heeft het kindje daarop nog extra toegedekt.

Buurtonderzoek

Het kindje verkeert in goede gezondheid en is onder begeleiding van een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

[quads id=1]

,,We zijn een buurtonderzoek gestart’’, vertelt Willem Migom van de Antwerpse politie. Ook de camerabeelden worden bekeken. De moeder van het baby’tje, dat volgens onze informatie nog maar zeer recent geboren werd, is nog niet geïdentificeerd.’’

Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]


Voorbeeldfoto van baby
Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.