Video – Gewapende overval in supermarkt ~ Coesewijnestraat

Supermarkt Paramaribo

Paramaribo ~ En zware overval in een supermarkt te Paramaribo. De winkelier werd samen met zijn moeder en zoon overvallen door gewapende rovers.

Een deel van de daad is op video vastgelegd. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Let op, de video kan vervelend overkomen

Overval

Gewapende roofoverval in supermarkt. Drie criminelen zijn dinsdagavond een supermarkt aan de Coesewijnestraat ter hoogte van de Tyronneweg te Paramaribo binnengestormd.

Supermarkt Paramaribo

Zij hebben gelijk de winkelier onder schot gehouden en hem onder bedreiging van het wapen beroofd van de dagopbrengst. Volgens de aangever hadden de daders een trui over hun gezicht getrokken, waardoor hun gezichten niet te zien waren.

Gewapende rovers

Eén van de drie rovers had een jachtgeweer met afgezaagde loop bij zich.

Zij hebben al het geld uit het kasregister weggenomen en namen gelijk daarna de benen. Op dat moment was de winkelier samen met zijn zoon en zijn moeder aanwezig in de winkel.

Samen met moeder

De daders zijn richting de Goede Verwachting opgerend.

De winkelier heeft slagen moeten incasseren. Hij is per eigen gelegenheid naar een arts geweest. De buit betreft SRD 3.000. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Video van Alles in Su’

Bekijk hier een video ervan. Let op video kan vervelend overkomen.

Video binnengekomen via FB
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.