Vakantie ganger uit Nederland verdronken in Suriname

Vakantie Suriname. Toerist uit Nederland verdronken in Suriname. Een 53-jarige toerist is dinsdag te Awarradam verdronken. Hoofdinspecteur Ulrich Tjin Liep Shie. Regiocommandant Midden- Suriname, bevestigt dit geval.

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Hij zegt aan de krant dat de man vanaf dinsdag rond 1500 uur tot gisteren 1300 uur vastzat tussen rotsen. Duikers van brandweer Suriname moesten eraan te pas komen om het ontzielde lichaam eruit te halen.

Foto uit Suriname Times Krant

Een arts stelde de dood vast, waarna het lichaam na afstemming met het Openbaar Ministerie werd afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]

Samen met zijn vrouw

De man ging samen met zijn vrouw en anderen naar de locatie. Hij wilde op dat er een foto van hem in het water gemaakt werd. De gids had hem gewaarschuwd om niet naar dat gedeelte te gaan. De man ging toch en kwam vast te zitten tussen de rotsen. Hij verdronk daar.

[quads id=1]

Verdronken

Het betreft de Nederlander Harm van der Molen. Vrienden kennen hem als Harry.
WJ
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.