Politiebericht – Hardrijders worden flink gestraft! Rijbewijs inleveren!

Paramaribo Rijbewijs

Suriname ~ In 1 week tijd zijn er weer 171 mensen bekeurd door de politie in Suriname. De politie maakt geen grappen want ze hebben 57 rijbewijzen ingetrokken.

[quads id=1]

De politie laat weten dat mensen zich aan de maximum snelheid moeten houden. Dat is beter voor je portemonnee maar over voor je veiligheid. Lees onderstaand politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname

Hardrijders afgestraft met invordering rijbewijzen. De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van zondag 17 februari tot en met zaterdag 2 maart 151 verkeersdeelnemers bekeurd voor verschillende verkeersovertredingen. Zevenenvijftig (57) rijbewijzen van hardrijders zijn daarbij ingevorderd.

[quads id=1]

Rijbewijs afgepakt

Andere geconstateerde overtredingen waaronder overschrijding van de maximum snelheid ( 57) ; rijden zonder gordel ( 33); negeren verbod links of rechts afslaan (10); rijden zonder rijbewijs (7); rijden op zodanige wijze (6); handmatig bellen (5); niet verzekerd en of rij- of voertuig niet gekeurd of herkeurd (4), werden met een bij wet vastgestelde geldboete afgestraft. Vierentwintig (24) verkeersovertreders hebben hun boete gelijk betaald.

[quads id=1]

Meerdere boetes

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels. De weg waarover u rijdt of gaat is voor ons allen bestemd. Om geordend gebruik te maken van de wegen, dient u zich te houden aan de verkeersregels.

[quads id=1]

“Veilig verkeer een zaak van u en de politie. ”

 

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/02/16/verkeer-in-suriname-370-bekeuringen-en-45-rijbewijzen-ingevorderd-binnen-1-week/


Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.