Overleden – My lobi sista 48-jarige Marina Struiken ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Lieve marina, je hebt mij verrast met jou heen gaan. Ik schrok toen ik dit gister hier las, ik kon niet meer slapen en dacht aan de mooie, leuke en gezellige tijden die ik met jou hebt mee gemaakt..

[quads id=1]

Jou vergeten zal ik niet Marina, je hebt mijn hart letterlijk gebroken
💔💔💔😭😭😭

Waka boeng mi lobi

Marina Struiken

🙏

Afkomstig van een zeer geschokte Brigitte Morman, dochter Priscilla en je neefje Cyvillio Morman..

RIP MY SISTER
😘❤❤

De uitvaart heeft vandaag plaatsgevonden te Paramaribo. Bekijkt u onderstaande foto voor meer informatie

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.