Dame bedreigd en intiem betast door Gio tijdens bezichtiging huurhuis te Flora Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Ze was opzoek naar een huurhuis te Flora in Paramaribo. Daar kwam ze Gio tegen. Hij verleidde haar om met hem mee te gaan voor een bezichtiging.

[quads id=1]

Daar aangekomen probeerde hij haar onder bedreiging intiem te misbruiken. Bekijk het politiebericht voor meer informatie hierover. Tip: Ga nooit zomaar met iemand mee. Geef het door aan anderen.

Huurhuis Paramaribo

Giovanni voor diefstal middels geweldpleging, feitelijke aanranding en poging tot intiem misbruik ingesloten. Giovanni wordt ervan verdacht op donderdag 28 februari een vrouw te hebben beroofd van Srd 200,-. Voorts dat hij haar onzedelijk heeft betast en ook wilde hij haar intiem misbruiken.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de aangeefster was zij op zoek naar een huurwoning in het ressort Flora te Paramaribo. Dat zij tijdens haar zoektocht in contact kwam met Giovanni. Giovanni moet de aangeefster toen hebben voorgehouden , dat hij een huurwoning ter beschikking had die zij direct mocht bezichtigen.

Huurhuis te Paramaribo

Dat het huis waar Giovanni haar naar toe gebracht had in deplorabele staat verkeerde. Dat zij vond dat Giovanni een loopje met haar nam en hem daarom te kennen gaf niet gediend te zijn voor zulke grappen.

[quads id=1]

Bedreigd met mes

Daarop moet Giovanni een mes tevoorschijn hebben gehaald en onder bedreiging met dat wapen nam hij SRD 200,-. van de vrouw weg. Hij wilde ook haar mobiele telefoontoestel afpakken maar de aangeefster zag kan het toestel in een bosschage te gooien.

Giovanni zou de aangeefster daarna hebben vast gegrepen waarna hij haar onzedelijk begon te betasten. Hij wilde haar ontkleden maar zij verzette zich hevig daartegen. Dat zij op een bepaald moment kans zag uit de greep van Giovanni te raken waarna zij weg rende en hulp zocht bij het personeel van een “Car Wash” in de buurt. De politie werd toen gelijk ingeschakeld.

[quads id=1]

Politie Flora te Paramaribo

De politie van Flora opende gelijk een klopjacht op Giovanni en op zondag 3 maart werd hij aangehouden. Giovanni ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten waarvan hij verdacht wordt. Voorts beweert hij 5 jaren geleden een relatie te hebben gehad met de aangeefster.

Exvriendin

De aangeefster ontkent dat ten stelligste en blijft bij haar verklaring, dat zij Giovanni voor die bewuste donderdag 28 februari niet kende.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Giovanni, hangende het onderzoek, door de politie van Flora in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.