24-jarige Lorenzo verdacht na overlijden 23-jarige vriendin in Utrecht ~ Nederland

moord Utrecht

Nederland ~ Dunja is dood. De 23-jarige uit Nederland was een lieve vrouw in de bloei van haar leven. Haar vriendje Lorenzo zou haar zodanig mishandeld hebben dat ze 4 dagen later overleed in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Vrienden van Lorenzo omschrijven hem als een lieve jongen die geen vlieg kwaad doet. Bekijk het bericht om het uitgebreide verhaal te lezen.

De 23-jarige Dunja uit Utrecht in Nederland is afgelopen donderdag overleden in het ziekenhuis, nadat ze enkele dagen eerder zwaar was mishandeld in haar huis in Utrecht. De recherche onderzoekt de zaak en heeft een verdachte aangehouden, meldt de politie vandaag aan RTV Utrecht.

[quads id=1]

Agenten forceerden de voordeur en troffen binnen de ernstig gewonde vrouw aan. Een 24-jarige man die bij haar was, werd direct gearresteerd. De vrouw vocht in het ziekenhuis uit Nederland nog enkele dagen voor haar leven, maar overleed later alsnog.

De man die verdacht wordt van het doden van de 23-jarige Dunja uit Utrecht is de 24-jarige Lorenzo S. De Utrechter zou vorige week zondag zijn vriendin zo erg hebben mishandeld dat ze daar vier dagen later aan overleed.

[quads id=1]

Vrienden en een oud-werkgever van Lorenzo reageren geschokt op het nieuws. Ze omschrijven hem als een vriendelijke jongen die geen vlieg kwaad deed. Wel blowde hij dagelijks en op Instagram poseert hij met flessen whisky.

moord Utrecht
Foto afkomstig van Instagram op RTVUtrecht.nl

Maar de buren van Dunja vertellen een ander verhaal. Eén vrouw kent Lorenzo nog uit haar jeugd in Overvecht, waar hij opgroeide. “Er is altijd al iets mis geweest met hem. Dat merkte je als je met hem sprak. Hij luisterde wel, maar hoorde niet wat je zei. Het zat niet helemaal goed in zijn hoofd.”

[quads id=1]

Bewoners van de City Campus Max, waar Dunja een kamer huurde, reageren geschokt op het nieuws. Haar buren wisten al langer dat er problemen waren. “We hoorden regelmatig gegil en gebonk uit haar kamer komen. Ik ben nog een keer naar haar deur gerend, maar niemand deed open. Uiteindelijk moest de politie erbij komen, maar die deden niets.”

[quads id=1]

Er wordt door bewoners van de flats aan het Europaplein flink gespeculeerd over wat er precies is gebeurd. Twee buurvrouwen van Dunja zijn daar erg boos over. “Mensen schrijven nu op Facebook dat Dunja dronken was. Maar daar klopt helemaal niets van. Het was juist Lorenzo die erg veel dronk. Dunja was een hele lieve meid in de bloei van haar leven en ze heeft dit niet verdiend. Ik hoop dat ze nu rust heeft gevonden.”
Bron: RTVUtrecht

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.