Werknemers RKZ leggen werk neer! Paramaribo Suriname

RKZ Paramaribo

Suriname ~ Het personeel van Het Sint Vincentius Ziekenhuis in Paramaribo is het wachten beu. Ze wachten namelijk nog steeds op de TWK van 2018 en 2018.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Vinden jullie dit terecht of worden patiënten hier onnodig de dupe van?

Ziekenhuis Paramaribo

Het personeel van St. Vincentius Ziekenhuis is het wachten op de uitbetaling van Terugwerkende Kracht (TWK) op de loonsverhogingen van het jaar 2017 en 2018 beu.

[quads id=1]

RKZ Paramaribo
Foto van Starnieuws en DWT

Een groot deel van de werknemers had vanaf woensdagochtend het werk neergelegd uit ontevredenheid.

Enkele uren na aanvang van de staking stond medisch directeur Michel Blokland de ontevreden groep te woord. Hij verzocht ze het werk te hervatten, maar die weigerden massaal weer aan de slag te gaan.

[quads id=1]

Indien er geen groenlicht word gegeven dat de TWK daadwerkelijk word gestort dreigen de medewerkers in beraad te blijven totdat er een oplossing komt.

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.