Verdachte bekent SRD 38.120 gestolen te hebben van baas ~ Suriname

SRD Suriname

Suriname ~ De man kon op een sluwe manier telkens bedragen van zijn baas jatten. Het bedrag liep op tot SRD 38.120. Bekijk het bericht voor meer informatie. Moet de man hiervoor de gevangenis in? Of is terugbetalen voldoende?

[quads id=1]

Dief Suriname

OM eist terugbetaling SRD 28.120 aan ondernemer. Indien conform veroordeeld, moet de verdachte Rianto in totaal SRD 28.120 terugbetalen aan zijn voormalige werkgever. Tot deze conclusie kwam openbare aanklager Reshna Jhinkoe gisteren in haar requisitoir. Rianto was werkzaam bij een grote handelszaak en was hierdoor in de gelegenheid geldbedragen voor zijn werkgever te ontvangen, welke hij achteraf weer moest afdragen.

[quads id=1]

Alles terugbetalen

Hij deed dat echter niet, maar verduisterde over een lange periode een bedrag van in totaal SRD 38.120, totdat hij op 3 januari 2019 werd betrapt, een aangifte tegen hem werd gedaan en hij uiteindelijk werd aangehouden. Volgens Jhinkoe is ondertussen al SRD 10.000 bij de verdachte aangetroffen en overgedragen aan de benadeelde.

Binnen 6 maanden

Zij vindt dat Rianto het restant ook binnen 6 maanden terug moet betalen en bovendien ook door de rechter veroordeeld moet worden voor een celstraf van 12 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

[quads id=1]

De verdachte bekent het strafbare feit en vroeg kantonrechter Duncan Nanhoe om een gouden kans. Op 2 april komt een uitspraak.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.