Meerdere aanhoudingen na gewelddadige beroving parlementariër ~ Politie Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Suriname reageerde geschokt na het bericht over de beroving van een vrouwelijke assembleelid uit Suriname. Zij en haar 2 kinderen werden onder schot gehouden.

[quads id=1]

Terwijl de criminelen haar woning leeghaalden. De politie heeft niet stil gezeten. Inmiddels zijn er meerdere aanhoudingen geweest. Bekijk het politiebericht hierover,

Assembleelid Suriname

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft in de vroege ochtend van dinsdag 5 maart de 28-jarige Crano W. alias ‘baby police’ en zijn kompaan Roland T. (32) aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal.

[quads id=1]

Meerdere aanhoudingen

Naderhand zijn zij in verzekering gesteld. De 28 jarige Romario Ch. en de 28-jarige Valencia P. die ook waren aangehouden, zijn na hun voorgeleiding heen gezonden. Op de verdachte Roland, T. is een gestolen mobiele telefoontoestel terug gevonden.

Overval in woning

Crano W. en Roland T. worden ervan verdacht, in de vroege ochtend van zaterdag 2 maart betrokken te zijn geweest bij de overval van de parlementariër D.V. in haar woning.

[quads id=1]

De criminelen hebben onder andere zaktelefoons en een geldbedrag buit gemaakt.

politie Suriname
Foto van KPS

De verdachten zijn in beeld gebracht door de afdeling Kapitale Delicten waarna zij door leden van het A.T. zijn aangehouden.

Eerdere berichten:
Assembleelid Vorswijk en kinderen door criminelen hardhandig onder schot gehouden en beroofd in woning Suriname

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.