Guno steekt Ryan dood na woordenwisseling om een pakje sigaretten in Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Een ernstige ruzie met dodelijke afloop in Suriname. Guno en Ryan kregen een woordenwisseling omtrent een pakje sigaretten met de dood als gevolg.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Jammer zo

Ruzie eindigt in steekpartij met dodelijke afloop. De politie van Brownsweg Suriname kreeg in de late middag van vrijdag 1 maart het bericht dat een steekpartij zich had voorgedaan in het gebied bekend als “Banafo Kondre” in het district Brokopondo in Suriname.

[quads id=1]

Ruzie in Suriname

Bij aankomst op de locatie trof de politie het slachtoffer Ryan, Adjako meer bekend als ‘Bakintie’ of ‘Kintoe’ aan met steekverwondingen aan het hoofd en hals. Ryan stierf ter plaatse en wel kort na de komst van de politie. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Ryan vast. In het belang van het onderzoek werd het lijk, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie ter obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Dood vastgesteld

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Ryan aan de verdachte Guno, J. alias “ Kiem ” had gevraagd om sigaretten voor hem te kopen in het dorp. Ryan moet geïrriteerd zijn geraakt op Guno omdat hij vond dat die te lang weg bleef.

Woordenwisseling

Nadat Guno terug gekomen was ontstond er een woordenwisseling tussen hem en Ryan. Die woordenwisseling liep zodanig uit de hand dat Guno en Ryan met elkaar op de vuist gingen. Op een bepaald moment moet Guno een scherpvoorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij Ryan steekverwondingen toebracht.

[quads id=1]

Dader is aangehouden

Het scherpvoorwerp is nog niet terecht. Na zijn daad koos Guno het hazenpad. In de ochtend van zondag 3 maart werd hij door de politie van het ressort Brownsweg te Suriname aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd Guno in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Recherche van Regio Midden

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.