Gezin met kleine kinderen dakloos door felle brand in Suriname

brand Paramaribo

Suriname ~ Een moeder, vader en 3 kleine kinderen zijn dakloos geraakt. Een snelle felle brand heeft hun woning vernietigd. De brandweer was snel aanwezig maar het mocht niet baten.

[quads id=1]

Het gaat weer om een onverzekerde woning. Wanneer gaan mensen begrijpen dat ze hun woning moeten verzekeren? Of is dat gewoon onbetaalbaar? Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de brand.

Brand in Suriname

Gezin dakloos door brand. Wederom daklozen door brand in Suriname. Een gezin is vrijdag dakloos geworden toen een brand woedde in hun woning aan de Kennedyweg in Suriname. Brandweervoorlichter Harvey Laing zegt aan de krant dat bij de brandweer een melding van een woningbrand aan de Kennedyweg (Wit santie) kwam rond 13.22 uur. De brandweer die binnen twee minuten uitrukte was ter plaatse om 13.42 uur.

[quads id=1]

Wit Santie te Suriname

Toen de brandweer op het brandadres aankwam was de woning reeds afgebrand. Zij kon slechts nablus werkzaamheden verrichten. Het ging om een laagbouw houten woning van 4 bij 6 meter waarin een gezin van vijf onder wie een moeder, vader en drie minderjarige kinderen woonden.

Niet verzekerd

De woning was niet verzekerd en ook niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Wel tapte de bewoners elektriciteit af van een buurman.

[quads id=1]

Geen gewonden

De brandweer heeft een gascilinder van 25 lbs verwijderd en op een veilige plek geplaatst. De oorzaak van de brand is niet bekend en het onderzoek ervan ligt in handen van de politie. Niemand raakte gewond
Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.