Foto’s – Echtpaar Jakhari -Nanden uit Suriname 50 jaar getrouwd!

getrouwd Suriname

Suriname ~ Op vrijdag 1 maart 2019 herdacht het echtpaar Jakhari-Nanden uit Suriname hun gouden huwelijk (50 jaar).

[quads id=1]

Gouden huwelijk

I.v.m dit heugelijk feit is de districtscommissaris namens de President van de republiek Suriname op bezoek geweest, heeft de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppe aan hun overhandigd

[quads id=1]

De beste wensen

Wij van FamilieNieuws wensen het gelukkige paar nog heel veel gelukkige en gezonde jaren samen. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

Foto’s

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.