70-jarige hoofdkapitein van dorp te Suriname overvallen in Paramaribo

Supermarkt Paramaribo

Paramaribo ~ Twee gewetenloze mannen op een bromfiets hebben een 70-jarige man beroofd. De man is hoofdkapitein van een dorp in Suriname.

[quads id=1]

De dochter van het slachtoffer sprak met de krant. Bekijk onderstaand bericht hierover. 

70-jarige hoofdkapitein Loka Loka overvallen. De politie van Latour te Paramaribo kreeg een melding van een straatberoving aan de Draibatrastraat. Ter hoogte van een kerk stopte een bromfietser met een duorijder naast de voetganger H.C.

[quads id=1]

Hij is hoofdkapitein van het dorp Loka Loka. De twee hebben de hoofdkapitein overvallen.

In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname gesproken met de dochter, C.C., van de beroofde kapitein. Volgens de dochter had haar vader een tas inhoudende SRD 500, Euro 5, muntjes ter waarde van SRD 17, een mobiele telefoon en belangrijke documenten bij zich.

[quads id=1]

De duorijder heeft de tas weggerukt. Haar vader is ondanks deze gewelddadige handeling niet gevallen, omdat het bandje van de tas door de ruk is gesneden.

[quads id=1]

De rovers zijn wel met medeneming van de tas weggereden. De kapitein kan de daders niet herkennen, omdat zij elk een valhelm op hadden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.