18-jarige steekt 20-jarige neer in bar aan de Kwattaweg om een dame ~ Paramaribo

club Paramaribo

Paramaribo ~ Wederom een steekpartij in Paramaribo om een dame. Wiresh heeft Vishal in zijn borst gestoken. Vermoedelijk omdat hij met zijn vriendin heeft gedanst.

[quads id=1]

Dit gebeurde in een bar aan de Kwattaweg te Paramaribo. Lees het politiebericht voor meer informatie. 

Bar te Paramaribo

Woordenwisseling eindigt in steekpartij. De 20-jarige Vishal, S. werd in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart met een kapotte bierfles verwond in zijn borststreek in een dancing aan de Kwattaweg. De politie van het ressort Kwatta deed na de melding van het Command Center de plek aan en troffen zowel het slachtoffer als de 18-jarige verdachte Wiresh, D. aan.

[quads id=1]

20- jarige
Met vriendin gedanst

Volgens verklaring van een beveiligingsmedewerker kregen Wiresh en Vishal een woordenwisseling, omdat Vishal vermoedelijk met de vriendin van Wiresh had gedanst. De ruzie mondde uit in een vechtpartij. De beveiligingsmedewerker haalde de twee kemphanen uit elkaar.

Bierfles op hoofd

Wiresh bewapende zich daarna met een bierfles en sloeg die kapot op het hoofd van Vishal. Met de kapotte fles bracht hij Vishal vervolgens een steekverwonding toe in diens borststreek. De kapotte fles is in beslag genomen.

[quads id=1]

In het ziekenhuis te Paramaribo

Het slachtoffer Vishal werd door zijn familieleden per eigen gelegenheid overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

[quads id=1]

De verdachte Wiresh is aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Nadat afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.