Video van de uitvaartdiensten – KPS neemt afscheid van 4 collega’s ~ Suriname

KPS Suriname

Suriname ~ KPS suriname heeft in een korte tijd 4 collega’s verloren. Kijk met ons mee naar de zeer indrukwekkende video van de uitvaart diensten. Een groot gemis voor alle collega’s.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal en alle overige nabestaanden nogmaals heel veel sterkte met dit verlies.

KPS Suriname

KPS verliest 4 collega’s in korte tijd. Hoofdinspecteur Humphrey Naarden zegt dat het ontvallen van de collega’s des te pijnlijker is, omdat zij nog een aantal jaren voor zich hadden in de dienst.

[quads id=1]

“Het is een schok”, reageert hoofdinspecteur Humphrey Naarden van de publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname op het heengaan van vier collega’s kort na elkaar.

KPS SurinameHij noemt het abrupt ontvallen van de wetsdienaren in drie weken tijd een aderlating voor de dienst.

4 collega’s

In het eerste geval zeeg een collega tijdens activiteiten op een sportschool neer. Het betrof een onderinspecteur van politie, een spilfunctie bij het vertalen van het beleid naar boven en beneden. Tijdens verkeersreguleringsactiviteiten werd daarna een andere politieambtenaar aangereden en liep dusdanige verwondingen op, dat hij in het ziekenhuis de geest gaf.

[quads id=1]

Een derde zeeg neer op het werk. Dinsdag kwam een agent om het leven bij een verkeersongeval.

Tijdens dienst

aarden zegt dat het ontvallen van deze collega’s des te pijnlijker is, omdat zij nog een aantal jaren voor zich hadden in de dienst. “Deze politieambtenaren hadden vanwege hun leeftijd nog veel te bieden aan de organisatie en de gemeenschap, omdat ze met uitzondering van de onderinspecteur allemaal in lagere rangen dienden. Deze agenten werden nog op het veld ingezet”, treurt Naarden.

[quads id=1]

Bezettingsprobleem

Het KPS heeft met een bezettingsprobleem te kampen. “Het feit dat ze weg zijn komen te vallen maakt dat de druk op de overige politieambtenaren alleen maar groter wordt.” Ondanks dat de agenten werkzaam waren op vier verschillende afdelingen blijft het een aderlating, geeft Naarden aan.

Uitvaart

Inmiddels is de uitvaart geweest van alle collega’s. kKjk hier naar een video daarvan:

Bekijk hier de video:

Geschreven door Naomi Hoever
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.