Video – Celebrity koppel Nederland ~ Yolanthe en Wesley gaan scheiden

Yolanthe Wesley Nederland

Nederland ~ Voor velen in Nederland was dit een droomhuwelijk. Het televisie meisje samen met de succesvolle profvoetballer. Ze leefden een leven vol luxe en weelde. Yolanthe werd werd op Wesley Sneijder.

[quads id=1]

Het kwam niet goed uit

Ze gingen ervoor ook al kwam het op dat moment niet perfect uit. Maar ze kozen voor elkaar. Het was echte liefde. Maar helaas komt er aan deze echte liefde een eind. Dat meldt de Telegraaf in Nederland. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. We wensen ze veel sterkte. Vooral voor de kinderen is het niet leuk.

[quads id=1]

Celebrity koppel uit Nederland

Na een huwelijk van bijna negen jaar gaan Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe uit elkaar. Dat heeft het management bevestigd.

„Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.” Of zij ook juridisch gaan scheiden, kan Xenia Kasper niet zeggen. Over de reden van deze beslissing, zullen ze geen mededelingen doen.

[quads id=1]

Geruchten

Geruchten over een huwelijkscrisis gaan al langere tijd. Zo werden de twee nog nauwelijks samen gespot, verschenen er geen foto’s van hen samen op sociale media en wijzigde Yolanthe haar naam op Instagram van Yolanthe Sneijder naar Yolanthe Cabau. De presentatrice liet destijds weten: „Gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar.”

[quads id=1]

Wes en Yo weer samen dansend de nacht in

Wesley en Yolanthe gaven elkaar in april 2010 het jawoord in Italië. In 2015 kregen ze een zoon, Xess Xava. In september liet Yolanthe nog weten dat ze in het proces zaten om een kindje te adopteren. Het tweetal verhuisde onlangs naar Qatar waar Sneijder voetbalt bij voetbalclub Al-Gharaffa.

Wesley heeft uit een eerder huwelijk met zijn jeugdliefde Ramona ook een zoon, Jessey

Bekijk hier de video van hun droomhuwelijk:

Foto videostil
Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.