Scholieren bedreigd en beroofd op school te Paramaribo. Buit mobieltjes en SRD 500

politie Suriname

Paramaribo ~ De scholieren kregen de schrik van hun leven toen een man ‘gewapend’ met een scherp voorwerp het schoolplein in Paramaribo opliep en hen bedreigde.

[quads id=1]

Ze moesten hun geld en telefoontjes inleveren. Bekijk het bericht voor meer informatie. Worden de scholen in Suriname wel voldoende beveiligd? 

School te Paramaribo

Drie scholieren op schoolterrein beroofd. Drie scholieren zijn vorige week dinsdag op het terrein van een school in Paramaribo beroofd. Van hen werden drie mobiele telefoons en in totaal SRD 500 buitgemaakt. De krant verneemt dat de slachtoffers op het schoolterrein stonden.

[quads id=1]

Gewapende man

Op een gegeven moment ging een man het erf op met een kapotte fles in zijn hand. Hij dreigde de slachtoffers te zullen verwonden ermee en maakte hen het geld en de telefoons afhandig. Na de daad rende de rover weg. De slachtoffers liepen geen letsel op. De politie werd ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek.

[quads id=1]

De rover is gevlucht

De rover is nog voortvluchtig. De politie is nog bezig hem op te sporen. Bij de politie werd aangifte van de beroving gedaan

Geschreven door TATJANA MUSKIET`
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.