Overleden – Onze lieve broer Stephen Isselt – 55 jaar ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Als een zeepbel, zo is het leven
Het ene moment vol glans en perfect
Het andere moment spat alles uiteen
zomaar….als een zeepbel

[quads id=1]

Overleden
Onze geliefde broer

Stephen Isselt

In de leeftijd van 55 jaar te Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.