Overleden – Onze lieve broer Stephen Isselt – 55 jaar ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Als een zeepbel, zo is het leven
Het ene moment vol glans en perfect
Het andere moment spat alles uiteen
zomaar….als een zeepbel

Advertisements

Overleden
Onze geliefde broer

Stephen Isselt

In de leeftijd van 55 jaar te Paramaribo

Advertisements

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.