Oma van 50 jaar bevalt van kind. Ze was ‘in de overgang’ ~ Amerika

zwanger Amerika

Amerika ~ Dames opgelet. Geen menstruatie krijgen na een bepaalde leeftijd betekent niet direct dat je in de overgang bent. Je kunt ook zwanger zijn. Dat overkwam deze oma uit Amerika.

[quads id=1]

Bekijk de link om haar verhaal te lezen. Gefeliciteerd oma..of mama. Deel het met andere vrouwen die ‘denken’ dat ze in de overgang zijn.

Zwanger Amerika

Oma (50) denkt dat ze in de overgang is, maar bevalt plotseling van zoon. Ze was al een jaar niet meer ongesteld geweest en volgens haar dokter was ze in de overgang, toen de Amerikaanse Michele Hall ontdekte dat ze 26 weken zwanger was.

[quads id=1]

Zwanger of overgang

De moeder van vier kinderen en oma van twee kleinkinderen zette afgelopen december een gezonde zoon, Grayson, op de wereld. Dat schrijven diverse Amerikaanse media. Haar familie stond perplex toen het nieuws bekend werd. Michele was niet significant aangekomen en had geen last van ochtendmisselijkheid.

[quads id=1]

Buikpijn

Wel had ze last van buikpijn, maar die schreef ze toe aan haar menopauze en auto-immuunziekte waaraan ze sinds haar 40ste lijdt.

Uiteindelijk besloot ze toch een zwangerschapstest te doen, puur om die mogelijkheid uit te sluiten. “Iedereen was in shock”, zei Michele tegen Naples Daily News. “Echt in shock”, zei haar man Jerry. “Ontzettend in shock”, vulde ook dochter Aubrey aan.

[quads id=1]

In shock

Er waren zorgen om de gezondheid van het jongetje, vanwege de leeftijd van Michele, haar ziekte en de late ontdekking van de zwangerschap. Aanvankelijk had het jongetje ademhalingsproblemen en slaapapneu, maar Grayson is sinds 7 januari thuis en ontwikkelt zich goed.

zwanger Amerika

Gefeliciteerd mama

Foto’s van Naplesnews
Bron: RTL
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.