Meer foto’s – De eerste drieling in 2019 is geboren te ’s Lands Hospitaal Paramaribo!

drieling Suriname

Paramaribo ~ Dit is geweldig nieuws!! ’s Lands Hospitaal te Paramaribo in Suriname maakt melding van de geboorte van hun eerste drieling van het jaar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de schattige foto’s van de meisjes Timaira, Shamayra en Jomaira. Mama en papa gefeliciteerd!  Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Drieling Paramaribo

De eerste drieling in 2019 geboren ’s Lands Hospitaal! Michella Kayame en Roche Aroepa zijn de gelukkige mama en papa geworden van Timaira, Shamayra en Jomaira, Suriname’s eerste drieling voor dit jaar.
Na een gezonde zwangerschapsperiode van 36 weken + 4 dagen, zijn de drie meisjes geboren op 14 februari j.l. in ‘s Lands Hospitaal.

[quads id=1]

36 weken zwangerschap

Op 1 Maart jl mochten ze eindelijk naar huis, want ook thuis wachtte grote zus Catalina hen op. Traditiegetrouw was de pers aanwezig om kennis te maken met de ouders & de drieling.

De pers was aanwezig

Moeder Kayame & vader Roche werden toegesproken door Algemeen Directeur dhr. Drs. Dayanshankar Mathoera en Verpleegkundig Directeur mw. Suze Holband.

Bekijk hier de foto’s. Deel het met iedereen:
[quads id=1]

Eerdere berichten:
Drieling Timaira, Shamayra en Jomaira!! Welkom to the world ~ Suriname

Bron: Facebook S’Lands Hospitaal
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.