Bekendmaking DSB bank Suriname – Technische storing creditcard

bank Suriname

Suriname ~ Veel mensen uitte hun bezorgdheid op social media. Ze konden geen geld opnemen met hun creditcard van de DSB in Suriname. Er werd veel gespeculeerd.

[quads id=1]

Maar de DSB bank heeft inmiddels bekend gemaakt dat het een technische storing betreft. Geef het door aan belanghebbenden dan weten ze dat! Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

Technische storing creditcard DSB. DSB creditcardhouders merken vanaf maandag dat zij geen transacties kunnen verrichten met hun creditcard.

[quads id=1]

De Surinaamsche Bank (DSB) meldt dat het gaat om een technische storing in het datacommunicatienetwerk in Trinidad & Tobago.

Technische storing

De oplossing van dit probleem geniet hoge prioriteit van Mastercard. “Wij hadden verwacht dat het probleem sneller zou zijn opgelost, doch zijn geconfronteerd met een langere storing,” zegt de bank.

[quads id=1]

Via email

DSB klanten worden via e-mail- en SMS berichten geïnformeerd. Wanneer dit probleem verholpen is zullen de creditcard klanten ook meteen op de hoogte worden gesteld. De bank biedt haar excuses aan voor het ongerief.

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.