2 dodelijk geraakt tijdens roofoverval in Suriname

Paramaribo politie

Suriname ~ Update omtrent de ondernemer die op 1 van de concessies van Ronnie Brunswijk werkzaam is.

[quads id=1]

Concessie van Brunswijk te Suriname

Hij werd verrast door gewapende rovers. Zijn veiligheidsmannen openden toen het vuur. Niet 1 maar meerdere mensen zijn gedood. En mogelijk nog een zwaar gewonde. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

Tweede lijk aangetroffen in beroving ondernemer

[quads id=1]

Er is nog een lijk aangetroffen in de berovingszaak van goudondernemer Moen. Gisteren openden zijn beveiligingsmedewerkers te Gakaba in het Mama N’dyuka gebied het vuur op een roversbende.

Meerdere doden

Hierbij liet Raoul L. alias Oela (38) het leven. Naar verluidt is een derde rover die ook ernstig gewond is geraakt overgebracht naar het ziekenhuis te Gran Santi op Frans territoir. Een speciale politie-eenheid is nu in het gebied voor verder onderzoek.

[quads id=1]

Ongedeerd gebleven

De ondernemer die op de concessie van Ronnie Brunswijk werkt, was het doelwit van de bende. Hij werd op een bospad overrompeld door de rovers. Door kordaat optreden van de beveiligers is hij ongedeerd gebleven.

[quads id=1]

Vluchtten in het bos

De belagers raakten tijdens het vuurgevecht zwaar gewond en vluchtten het bos in. De bende maakte het gebied enige tijd onveilig en heeft berovingen gepleegd op de Marowijnerivier.

Eerdere berichten:

Ala-D Media via Starnieuws
Bron: Starnieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.