Video – Overleden – Onze stoere oom 42-jarige Rekesh Nandkoemar ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Suriname,

Ik heb slechts een glimlach op mijn gezicht maar voel van binnen het verdriet. Toch dank ik God voor je laatste adem en wil ik je bedanken voor de mooie herinneringen die je achterliet.

[quads id=1]

Je was me beste maat! Zo een als jou heb ik nooit gekend. Het was elke dag lachen gieren brullen. Je bracht me naar de leukste plekken, leerde me de wijze lessen uit het leven, alles wat ik wilde dat maakte jij waar!

JE WAS EEN ECHTE TOPPER! Al hadden we soms dagen dat we elkaar de grond in boorde maar aan het eind van de avond waren altijd de beste vrienden! Samen plannetjes bedenken hoe we de anderen uit bed krijgen, of hoe we stiekem chocolade pikte uit de koelkast, de eerste tatoeage die we zette, omdat we wilde zien wie er nou echt een “bobo” was.

[quads id=1]

Hoe we altijd vervelend konden doen tegen anderen en de late night gesprekken in de hangmat op het erf. Ik hield van je positieve energie en van je humor elke dag weer. Zelfs als je op werk was miste ik je aanwezigheid, ik belde zo vaak dat je gek van me werd. Nu kan ik je alleen blijven missen tot we elkaar weer tegemoed komen

RUST IN VREDE
🙏❤

Rekesh Nandkoemar

24-04-1976/24-02-2019.

~ Romana ~

Bekijk hier de video van Romana. En kijk naar onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Deel het met belanghebbenden:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.