Video – Niet beter na vertrek Humberto Tan dus RTL stopt vanavond met RTL Late Night ~ Nederland

Humberto Nederland

Nederland ~ Heftige ontwikkelingen in Nederland TV land. Na het vertrek van Humberto Tan is het echt niet beter geworden met de populariteit van RTL late night! Ze hebben NU de stekker eruit getrokken. Per direct! Vanavond is de laatste uitzending. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Jammer hoor. Of wisten we dit eigenlijk al?

[quads id=1]

RTL Nederland

RTL stopt met RTL Late Night. Dat maakte RTL maandag bekend. Maandagavond zal de laatste aflevering van de talkshow worden uitgezonden.

[quads id=1]

„Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken”, zegt de 54-jarige presentator Twan Huys. Huys presenteerde het programma zes maanden lang nadat hij het stokje overnam van Humberto Tan.

Humberto Nederland

Heel jammer

Huys vervolgt: „Ik vind het heel jammer dat er nu een einde aan komt en ik wil vooral mijn redactie bedanken voor de tomeloze inzet.” Met het eind van RTL Late Night stopt ook de huidige samenwerking tussen RTL en Twan Huys.

Reactie RTL

[quads id=1]

RTL-directeur Sven Sauvé: „Helaas moeten we concluderen dat het ondanks alle inzet niet is gelukt om de kijker aan het programma te binden.”

Sinds Twan Huys het stokje van Humberto Tan heeft overgenomen, zijn de kijkcijfers al nooit geweest wat men er bij RTL ongetwijfeld van verwachtte en werd er voortdurend gespeculeerd over hoe lang Huys zou mogen doorgaan.

Niet gelukt

Toch sprak RTL tot heden altijd nog vertrouwen in de presentator uit.

[quads id=1]

De directeur spreekt nu ook waardering uit. „Ik heb bewondering voor de gedrevenheid en betrokkenheid van Twan die van begin tot eind onverminderd is gebleven. Dat tekent zijn professionaliteit en ik dank hem daarvoor. De deur bij RTL staat altijd voor hem open.”

Nieuwe afleveringen

Vanaf dinsdag zendt televisiezender RTL4 vanaf 22.30 uur nieuwe afleveringen van Een Nieuw Leven In De Zon uit.

Bekijk hier een video erover:

Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.