Politie houdt verdachte roofoverval Suriname aan

politie Suriname

Suriname ~ De politie van Suriname heeft een steler en een heler aangehouden. Ontkennen hoeft niet want bij beiden zijn de gestolen goederen aangetroffen. Bekijk hieronder het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Suriname

A.T. houdt heler en steler aan. Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op dinsdag 26 februari de verdachte Tioppo S. aangehouden voor diefstal door middel van geweldpleging.

Tioppo wordt ervan verdacht, in samenwerking met anderen, in de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari medewerkers van een bedrijf langs de Afobakkaweg te hebben beroofd.

[quads id=1]

Roofoverval bedrijf

De verdachten gingen er vandoor met heel wat goederen en apparaten waaronder mobiele telefoontoestellen en horloges.

politie Suriname
Foto van KPS

De slachtoffers deden op maandag 25 februari aangifte bij de politie van Paranam in Suriname, die de zaak overdroeg aan de recherche van Regio Midden (RRM).

Aangifte gedaan

Met assistentie van het A.T. werd Tioppo in beeld gebracht en op 26 februari aangehouden.

[quads id=1]

Op hem werd een mobiele telefoontoestel van één der slachtoffers terug gevonden. Hij verklaarde de andere goederen te hebben door verkocht.

Ook heler aangehouden

Op zijn aanwijzing is de heler Brayen R. te Santopolder aangehouden. Op de heler werden de gestolen goederen en verschillende nummerplaten van vermoedelijk gestolen voertuigen en bromfietsen aangetroffen en in beslag genomen.

Beide verdachten zijn overgedragen aan de recherche van Regio Midden Suriname ( RRM).

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Tioppo en Brayen in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis