Man doodgestoken door eigen ‘mattie’ in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Er is een man doodgestoken in Suriname. Hij zou ruzie hebben gekregen met een vriend die hem daarna met een scherp voorwerp heeft doodgestoken. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Dat kon toch nooit een echte vriend zijn geweest?

[quads id=1]’

Overleden in Suriname

Steekpartij met dodelijke afloop te Sarakreek te Suriname. De politie van Brokopondo kreeg zaterdagmorgen een melding van een steekpartij met dodelijke afloop te Sarakreek.

overleden Suriname
Foto uit DBS

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat twee vrienden kort voor de steekpartij ruzie met elkaar kregen welke is uitgelopen in een handgemeen. De verdachte pakte een scherp voorwerp en stak daarmee het slachtoffer neer.

[quads id=1]

Was het een vriend?

Als gevolg van de opgelopen verwondingen liet het slachtoffer het leven. De verdachte is na zijn daad vertrokken van de plaats. De recherche is bezig met het onderzoek. De verdachte, een visser, is zondag aangehouden. Bij hem zijn de boot en enkele sieraden van het slachtoffer aangetroffen.

[quads id=1]

Een visser

Daarnaast is ook een jachtgeweer met munitie in beslag genomen. Het lijk van het slachtoffer is ter obductie in beslag genomen. De personalia zijn nog onbekend.

Later meer informatie

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.