Man dodelijk aangereden in Suriname. Chauffeur laat hem hulpeloos achter

overleden Suriname

Suriname ~ Vrijdag heeft een chauffeur een man doodgereden en hij is daarna weggereden.Inmiddels heeft een familielid de man geïdentificeerd De chauffeur heeft zich nog niet aangemeld bij de politie. Deel het bericht met een ieder zodat de chauffeur zichzelf alsnog kan aanmelden. Bekijk het onderstaand politiebericht voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. RIP

“Update” voetganger aangereden door autobestuurder en overlijdt in R.G.D. Poli te Lelydorp. De identiteit van de hindoestaanse voetganger, die op vrijdagmiddag 1 maart in de Mon Plaisierweg is aangereden, is bekend. Het gaat om de 54-jarige heer Eric, Jankiepersad meer bekend als Soeniel.

Een naaste familielid heeft dat bevestigd bij de politie, nadat het ontzielde lichaam aan haar getoond is.

De heer Jankiepersad is aangereden door een autobestuurder die hem in hulpeloze toestand achterliet en zich niet heeft aangemeld bij de politie. De Verkeersunit van Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.

Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze aanrijding wordt gevraagd contact op te nemen met de Verkeersunit op de telefoonnummers: 582050 of 582205, het Command Center op het nummer 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.