Foute politie agent opgesloten omtrent USD 4000 die hij heeft verbrast ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Er is weer een politieman opgesloten door zijn collega’s. Hij heeft USD 4000 verbrast. Het geld was niet van hem. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kunnen we de politie nog wel vertrouwen? Of zitten er maar een paar rotte appels tussen die het verpesten voor de anderen?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politieman uit Suriname verduistert USD 4.000. De aspirant van politie R.A., te werk gesteld op de afdeling Vreemdelingendienst te Suriname, is vrijdag in verzekering gesteld ter zake verduistering. Uit het onderzoek blijkt dat deze politieman heeft toegegeven een strafbaar feit gepleegd te hebben.

[quads id=1]

Een kennis had aan hem USD 4.000 afgestaan om dit zorgvuldig voor hem te bewaren. Toen de aangever na enige tijd weer naar zijn geld vroeg, hield de politieman hem steeds aan het lijntje. Uiteindelijk stapte de aangever naar de politie in Suriname en deed aangifte tegen R.A. De politie heeft de zaak onderzocht en het blijkt dat de desbetreffende politieman het geld wel heeft ontvangen.

[quads id=1]

USD 4000

Hij heeft het bedrag verbrast. Vrijdag werd deze aspirant na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
Voorbeeldfoto van de politie in Suriname
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.