Foto’s – Echtpaar Hardwarsing – Jainandunsing uit Paramaribo 70 jaar getrouwd

Getrouwd Paramaribo

Paramaribo ~ Het echtpaar HARDWARSING – JAINANDUNSING, vierde op zaterdag 02 maart 2019 hun 70 jarig huwelijk. Dhr. Hardwarsing, Mahadew heeft zijn krachten gegeven aan de Plantsoenendienst (nu Openbaar groen) tot zijn pensionering als supervisor.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Ook was hij kleermaker van beroep en is ook nog actief in de Mandir. Mw. Hardwarsing-Jainandunsing heeft zich altijd bezig gehouden met de zorg van het gezin en de huishouden. Zij heeft als hobby’s uitgaan, zingen en zit ook nog in de Mandir zangroep .

[quads id=1]

Redelijk goede gezondheid

De gezondheid van het echtpaar is redelijk te noemen. 70 jr. huwelijk is voor het echtpaar een ervaring om trots op te zijn met liefde, respect en geduld.

[quads id=1]

Deze dag viert het echtpaar samen met familieleden en vrienden.
Namens de president van de Republiek Suriname mocht het echtpaar uit handen van de districtscommissaris dhr. Grauwde, Eric, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.