Broer heeft bloedeigen zusje zwaar mishandeld omdat ze een vriend heeft ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Heeft een broer het recht om zijn zus te mishandelen? Ja, ze heeft een vriend en ze luistert niet naar haar moeder maar dat is toch geen reden? En intieme omgang tussen familieleden? Dat vinden ze wel normaal? Misschien moet de politie de zaak eens heel goed onderzoeken want er zou best meer aan de hand kunnen zijn. Wat denken jullie? Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Zusje uit Suriname

Broer uit Suriname ingesloten voor zware mishandeling jongere zus. De politie van het bureau Zanderij te Suriname heeft op donderdag 21 februari de 20-jarige Garnett F. aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Suriname

Een jongere zus van Garnett deed op woensdag 20 februari het bureau van politie Zanderij Suriname aan om aangifte tegen hem te doen. Zij had daarbij een verwonding op haar hoofd. De Jonge vrouw verklaarde aan de politie dat haar broer Garnett haar mishandeld had. Voorts dat zij meermalen door Garnett is mishandeld. Dit omdat hij en haar moeder vinden dat ze geen vriend mag hebben.

Ze is brutaal

Het slachtoffer verklaarde verder, dat zij behoort tot een inheemse stam in Suriname die intieme omgang onder familieleden normaal schijnt te vinden. Dat zij alleen met haar moeder en Garnett woont en omdat zij zich verzet tegen de stam gewoonte vindt haar broer Garnett dat zij brutaal is en niet naar haar moeder luistert. Dat is reden voor Garnett geweest om haar vaker te mishandelen.

[quads id=1]

Met een stuk hout

Op 20 februari bracht hij haar weer klappen toe en met een stuk hard hout sloeg hij haar op het hoofd waardoor zijn gewond raakte. Zij rende weg en zocht hulp bij de buren, die haar die ondersteuning gaven om naar de politie te gaan.

De verdachte Garnett is op donderdag 21 februari opgespoord en aangehouden. Hij heeft bekend zijn jongere zus te hebben geslagen, omdat ze niet naar haar moeder wilt luisteren. Het stuk hard hout is gevonden en in beslag genomen.

Zware mishandeling

Zoals eerder aangegeven is Garnett hangende het onderzoek achter slot en grendel gezet ter zake zware mishandeling van zijn jongere zus.

[quads id=1]

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld van de politie die gevestigd is op het politiebureau te Rijsdijk.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.