Overleden – Onze lieve dochter en zus. 48-jarige Marina Struiken ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Je sliep zo stil vannacht
De zon kon het niet weten

Advertisements

R.i.P

Marina Struiken

May the Lord keep your soul save

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo

Advertisements

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.