Overleden – Onze lieve dochter en zus. 48-jarige Marina Struiken ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Je sliep zo stil vannacht
De zon kon het niet weten

[quads id=1]

R.i.P

Marina Struiken

May the Lord keep your soul save

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.