Op vakantie vanuit Nederland? Morgen code geel!! KLM annuleert veel vluchten ~ Schiphol

klm Nederland Suriname China

Schiphol ~ Is het lekkere weer in Nederland alweer voorbij? Ga je morgen toevallig op vakantie vanuit Schiphol? Hou dan even de website van je vliegtuigmaatschappij in de gaten. Morgen wordt het namelijk code geel in Nederland. KLM heeft al aangegeven dat er heel wat vluchten geschrapt zullen worden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video met het weerbericht. Deel het met belanghebbenden!

[quads id=1]

KLM Schiphol

Morgen code geel: KLM annuleert 72 vluchten. KLM annuleert morgen 72 vluchten binnen Europa vanwege het voorspelde stormachtige weer. Bovendien zorgt het onderhoud aan de Kaagbaan voor een nog beperkter baangebruik dan gebruikelijk tijdens vergelijkbare stormdagen. Dat meldt een woordvoerster van KLM aan NH Nieuws.

[quads id=1]

Er worden uitsluitend vluchten binnen Europa uit voorzorg door KLM geannuleerd. Passagiers kunnen dan vrij gemakkelijk omgeboekt worden op een eerdere of latere vlucht dezelfde dag. Bij intercontinentale vluchten die geannuleerd worden, kunnen reizigers vaak pas op zijn vroegst de dag erna weer een vlucht aangeboden krijgen.

[quads id=1]

Uit de weersverwachting voor Schiphol valt op te maken dat piloten morgen tussen 8.00 en 11.00 uur ’s ochtends rekening moeten houden met windsnelheden die kunnen oplopen tot 83 kilometer per uur.

Door de zuidwestelijke richting zullen waarschijnlijk de Buitenveldertbaan en de Oostbaan voor landend verkeer worden gebruikt, waardoor vooral Amsterdammers en Amstelveners de vliegtuigen laag zullen zien (en horen) aankomen.

[quads id=1]

Luister hier naar een video van het weerbericht. Deel het met iedereen:


Door luchtvaartverslaggever Doron Sajet
Bron: NH Nieuws
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.