Man beroofd van geld bestemd voor rij- en voertuigenbelasting te Paramaribo

geld Suriname

Paramaribo ~ Je zou maar net het geld bij elkaar hebben gespaard om die onverwachte belasting in Suriname te betalen en dan word je beroofd!!!? Lees het bericht om te lezen wat deze man is overkomen in Paramaribo. Heeft iedereen inmiddels betaald?

[quads id=1]

Belasting Paramaribo

Slachtoffer beroofd van geld bestemd voor rij- en voertuigenbelasting. Vier criminelen hebben vrijdagochtend een burger overvallen aan de Saramaccastraat te Paramaribo. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de man rij- en voertuigenbelasting zou betalen bij een van de betaalcentra.

[quads id=1]

Hij werd beroofd

Hij werd beroofd van SRD 1500, Euro 150, een mobiele telefoon en andere persoonlijke documenten. Een voorbijganger die de roof meemaakte, probeerde het slachtoffer te helpen. Ook hij werd door de daders beroofd van zijn mobiele telefoon. Na de daad zijn de straatrovers richting de Timmermanstraat opgerend. De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek.

[quads id=1]

Onbekend

De daders zijn vooralsnog onbekend.
Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.