Assembleelid Vorswijk en kinderen door criminelen hardhandig onder schot gehouden en beroofd in woning Suriname

Vorswijk Suriname

Vorswijk Suriname

Suriname ~ Vreselijke berichten. Rovers zijn de woning binnengedrongen van assembleelid Dinotha Vorswijk in Suriname. Ze hebben haar en 2 kinderen onder schot gehouden. Ze hebben haar woning leeggehaald.  Ook de woning van lid Diana Pokie is door criminelen leeggehaald. Zijn onze assembleeleden wel veilig? Wie is er nog wel veilig?

[quads id=1]

Assembleelid Vorswijk uit Suriname

Assembleelid Dinotha Vorswijk (ABOP) is vannacht rond 01.30 uur op wrede wijze overvallen in haar woning te Leiding. Ze was tijdens de roofoverval met twee van haar pleegkinderen thuis.

[quads id=1]

Rovers

De drie rovers die de woning binnendrongen, waren volgens de aangeslagen politica gewapend met vuistvuurwapens. Ze werd hardhandig aangepakt, terwijl de kinderen onder schot werden gehouden. De rovers eisten geld van Vorswijk. Ze gaven volgens haar aan een tip te hebben gehad dat er een groot geldbedrag in de woning was. Na hun tirade is de buit uiteindelijk geworden SRD 1000, twee laptops en mobiele telefoons.

[quads id=1]

Een tip

De politie is volgens de volksvertegenwoordiger snel ter plekke gearriveerd. Het onderzoek is gestart en zijn er al enkele belangrijke tips doorgespeeld. Vorswijk die nu zelf getuige en slachtoffer is van de verruwing van de criminaliteit, hoopt dat de regering zo spoedig mogelijk deze een halt moet toeroepen.

[quads id=1]

Criminaliteit in Suriname

Er moet volgens haar nog harder worden opgetreden om de criminaliteit in te dammen. Ook de voorlichting is volgens haar zoek en preventieve maatregelen zoals politiesurveillance blijven uit. De samenleving heeft veel te verduren, meent Vorswijk.

Frappant is dat bij haar collega Diana Pokie afgelopen woensdag ook is ingebroken. Ze was op het moment van de inbraak niet thuis. Haar woning is haast leeggehaald.
Bron Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.