Uitvaartgegevens 25-jarige politieagent Genio Eduards ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Een moeilijke dag voor Het Korps Politie Suriname, vandaag zullen ze 25-jarige politieagent Genio Eduards naar zijn laatste rustplaats begeleiden. Hij is de 4de collega die in een zeer korte tijd is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Korps Politie Suriname
Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op dinsdag 26 februari 2019 haar is komen te ontvallen, de Agent van politie 3e klasse

EDUARDS GENIO FABIAN ANTHONY

in de leeftijd van 25 jaar.

[quads id=1]

25 jaar

Hij was laatstelijk werkzaam bij de VIP beveiliging aan de Commissaris Roblesweg te Geyerslvlijt. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 2 maart 2019 om 17.00 uur op de begraafplaats Sanatan Dharm aan de Mr. J. Lachmonstraat te Paramaribo. Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekt de familie met het stoffelijk overschot om 11.00u vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar zijn laatste werkplek, waarna de stoet zijn weg vervolgd naar de woning van de overledene aan de Goede Zorgweg no. 257 te Goede Verwachting.

[quads id=1]

Uitvaart te Paramaribo

De stoet vertrekt vanuit de Goede Zorgweg naar het Politie Opleiding Centrum, alwaar er van 13.00u -16.00 gelegenheid zal bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst. De familie vertrekt om 16.00 uur naar Lodge Victory aan de Mr. J. Lachmonstraat, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Sanatan Dharm.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

overleden Paramaribo

Gerelateerde berichten (klik op de foto om het bericht te lezen):

25-jarige Genio Eduards en de 44-jarige Orfeo Becker overleden in het verkeer ~ Politie Suriname

overleden Suriname

Paramaribo, 1 maart 2019

Public Relations K.P.S.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.