Man dodelijk aangereden in het verkeer ~ Politie oproep Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Een tot nu toe onbekende man van Hindoestaanse komaf is dodelijk aangereden in Suriname. Mist u iemand? maak dan contact met de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn identiteit. Geef jet door aan een ieder zodat de nabestaanden contact kunnen maken met de politie

Overleden Suriname

[quads id=1]

Voetganger aangereden door autobestuurder en overlijdt in R.G.D Poli te Lelydorp. Een voetganger is vrijdagmiddag 1 maart in de Mon Plaisirweg aangereden door een autobestuurder. Deze autobestuurder is na de aanrijding door gereden en heeft zich niet aangemeld bij de politie. Het slachtoffer, wiens identiteit nog niet bekend is, is een man van Hindoestaanse komaf.

[quads id=1]

In lelydorp Suriname

De man werd met de ambulance vervoerd naar de R.G.D. poli te Lelydorp voor het verkrijgen van medische hulp. Kort na aankomst op de poli is hij overleden vermoedelijk ten gevolge van de opgelopen verwondingen.

Check zijn signalement

De kleding van het slachtoffer bestaat uit : een bruin/crème gestreepte polo shirt, een lichtblauwe kniebroek(jeansbroek) en blauwe badslippers. Hij is slank van postuur en zijn hoofdhaar is nagenoeg helemaal grijs. Hij heeft een geschatte leeftijd van 50 jaar.

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man door de politie in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De politie van verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.