Hoera, onze moeder Mary-ann Blikslager is vandaag 60 jaar geworden ~ Suriname

verjaardag Suriname

Suriname,

De HEER is mijn herder,
het ontbreekt mij aan niets.
Hij laat mij rusten in groene weiden
en voert mij naar vredig water,
Hij geeft mij nieuwe kracht
en leidt mij langs veilige paden
tot eer van Zijn naam.

[quads id=1]

Geluk en genade volgen mij
alle dagen van mijn leven,
ik keer terug in het huis van de HEER
tot in lengte van dagen.

Onze moeder

Mary-Ann Blikslager

is vandaag jarig!
Ze is vandaag 60 jaar geworden!
Ze wordt door haar man, kinderen, schoonzoon, kleinkinderen en achterkleinkinderen gefeliciteerd

[quads id=1]

verjaardag Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.