Drieling Timaira, Shamayra en Jomaira!! Welkom to the world ~ Suriname

drieling Suriname

Suriname ~ Er is wederom een drieling geboren in het ’s Lands hospitaal te Paramaribo in Suriname. De meisjes Timaira, Shamayra en Jomaira zijn op Valentijnsdag geboren. De dag van de liefde. En ze mochten vandaag naar huis. Bekijk het bericht voor meer informatie. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Drieling Suriname

Ondanks het huilconcert van haar pasgeboren drieling op de achtergrond, is moeder Michella Kayame bijzonder blij dat ze met haar dochters naar huis kan. Timaira, Shamayra en Jomaira, die het levenslicht zagen op 14 februari, kwamen eerder dan uitgerekend ter wereld.

[quads id=1]

Valentijnsdag

Het is de eerste drieling die het ’s Lands Hospitaal in 2019 verwelkomde en uitzwaaide.

Moeder Kayame is blij dat haar dochtertjes gezond zijn. “Het is zeker geen makkelijke bevalling geweest. Mijn eerste was niet eens zo zwaar”, vertelt ze lachend. Dit is de eerste keer dat Kayame is bevallen van een meerling. “Ik ben blij dat het een keizersneebevalling is geweest, hoewel het even heeft geduurd om op te knappen.”

[quads id=1]

Geen makkelijke bevalling

Vrijdagochtend mochten moeder en drieling naar huis, na twee weken verblijf in ’s Lands Hospitaal in Suriname. Het gezin woont in Grankreek, Saramacca. Kayame en haar man Roche Adapoe waren compleet verrast toen ze hoorden dat ze een drieling verwachtten. “We waren echt geschrokken en hadden dit niet verwacht.”

[quads id=1]

Verrassing

De ouders begonnen al in november met voorbereidingen om de drieling te verwelkomen. “We hebben beetjes bij beetjes onze babyspullen gekocht, dat heeft wel geholpen om zo de kosten te spreiden.

drieling Suriname
De stralende ouders Michella Kayame en Roche Adapoe met op de arm hun drieling. Foto: Regillio Derby uit DWT

We zijn natuurlijk blij met alle hulp die we kunnen krijgen. Wat we wel zeker weten, is dat de kinderen geen liefde tekort zullen komen.”

Geschreven door Amanda Palis
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.