Video – Hieperdepiep Cyrano Davis uit Paramaribo was jarig!!

verjaardag Paramaribo

Paramaribo,

Gisteren was Cyrano Davis uit Paramaribo jarig. Hij werd verrast door zijn vrienden, partner, familieleden en collega’s. Namens Stichting Sumuent

Feestje in Paramaribo

[quads id=1]

Hij werd in het zonnetje gezet door de Singende Boodschap. Bekijk hieronder de video daarvan. Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Cyrano? De felicitaties kunnen jullie plaatsen onder dit bericht

Bekijk hier de video:

[quads id=1]


Bel of stuur een Whatsapp bericht naar ons telefoonnummer 7424444 voor uw eigen Singende Boodschap van Stichting Sumuent

“Het is elke dag een goede dag voor een Singende Boodschap”
Bekijk hier hun Facebook Pagina

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.