Politie: 5 mannen in Paramaribo aangehouden na filmpje op social media

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Op social media circuleerde een filmpje omtrent het stelen en slopen van een auto. Daarbij kwam verdachte Dwayne in beeld. Ook Denilson, Shevarro, Ashish en Steve zijn aangehouden.  Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Paramaribo

[quads id=1]

RBTP houdt drie autodieven en twee helers aan. Op sociale media verscheen de afgelopen periode een filmpje waarin werd aangegeven dat criminelen in de maand januari een witte Toyota Ist helemaal gesloopt hebben in het ressort Geyersvlijt.

Geyersvlijt te Paramaribo

[quads id=1]

Naar aanleiding van dat filmpje kwam de 23-jarige verdachte Dwayne V. in beeld. Hij werd op dinsdag 26 februari door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden. Op zijn aanwijzing werden zijn twee kompanen de 21-jarige.

politie Paramaribo5 verdachten

Dit drietal wordt ook ervan verdacht in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 februari aan de van Drimmelenlaan in het ressort Uitvlugt, door middel van vermoedelijk een valse sleutel een Toyota Mark X weggenomen te hebben. Dit gestolen voertuig werd gesloopt terug gevonden in het ressort Geyersvlijt.

[quads id=1]

Hij heeft bekend

Dwayne heeft bekent, samen met Denilson A. en Shevarro, K.de strafbare feiten gepleegd te hebben en dat zij de gesloopte delen van de gestolen voertuigen verkocht hebben voor de twee helers Ashish G. (35 jaar) en Steve Ch.(33 jaar). Deze helers werden eveneens op dinsdag 26 februari opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Ze zijn opgesloten

Deze vijf verdachten werden door het RBTP overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.