Overleden – Onze moeder Urmie Braafheid ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Overleden

Urmie Georgine Braafheid

Overleden te Paramaribo 20-2-2019

[quads id=1]

Namens de nabestaanden:
Ernesto Cairo en kinderen
Angelo Cairo en gezin
Ferlaino Cairo en gezin
Zussen: Marlene Braafheid en Joyce Nirk
Denise Goedig(nichtje) en gezin

[quads id=1]

overleden  Paramaribo overleden  Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.