Overleden – Mijn dochter Laquisha Buitenman. 15 jaar ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Mijn dochter,
Is mijn beste vriendin en ik ben zo dankbaar dat ik haar in mijn leven heb. Ze is geweldig, oprecht en sterk. Ik kan mij geen leven zonder haar voorstellen

[quads id=1]

Overleden

Mijn dochter

Laquisha

Danique Jeanalyn Buitenman

Op 15 jarige leeftijd

Op dinsdag 5 maart 2019 wordt mijn dochter Laquisha Danique Jeanalyn Buitenman naar haar laatste rustplaats gebracht.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen ten huize van de overledene aan de Aalsscholverweg 25 d ( Bernharddorp Suriname ) van 13.00 u tot 14.00 u.

Daarna vertrek de stoet richting Renee’shof aan de Waakhuizenlaan te Paramaribo in Suriname, alwaar er een rouwdienst gehouden zal worden van 16.00 u tot 17.30 u.

Om 17.30 u wordt ze ten rustte gelegd.

Rust zacht lieverd.
You’ re always in my heart.

Gelieve fleurige kleding aan te doen.

~ Moeder Edith Bouman van der Erf ~

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.