Echtpaar Tarijen – Ponidjem uit Suriname 50 jaar getrouwd!

0

Suriname ~ Gouden huwelijk in het ressort Lelydorp te Suriname. Het echtpaar Tarijen  Soekir – Kasansoepingi Ponidjem herdacht op donderdag 28 februari hun 50 jarig huwelijksjubilieum in Suriname.

Echtpaar uit Suriname

De heer Tarijen (77) jaar en mevrouw Ponidjem (67) jaar. De heer Ponidjem heeft gewerkt op het Ministerie van landbouw, Veeteelt en Visserij.

Ook bij Billiton Maatschappij en is gegaan met vervroegd pension vanwege zijn arbeidsongeschiktheid. Mevrouw kasanoepingi heeft voor het gezin gezorgd.

Geregeld huwelijk

Dit huwelijk is gearrangeerd geworden door de ouders van het echtpaar. Zij hebben 4 kinderen, waarvan 3 jongens en 1 meisje en ook 7 kleinkinderen.

Dit echtpaar belijdt het Moslim geloof. het echtpaar mocht uit handen van de Districtscommissaris van Zuid-Oost Wanica mw. Audrey Hankers, die vergezeld was met de mw. L.,Babel en mw. S., Lagadeau, een bloemstuk en een enveloppe met inhoud in ontvangst nemen namens de president van de Republiek Suriname en de First Lady.

getrouwd Suriname

Bron BIC Wanica Zuid-Oost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.