15-jarige scholiere stapt in auto van getrouwde man die met haar naar bed wil ~ Suriname

moeder Paramaribo

Suriname ~ Laten we om te beginnen onze kinderen leren om niet zomaar bij anderen in de auto te stappen. Wacht gewoon op de bus. Ook al krijg je een lift aangeboden. Een 15-jarig meisje uit Suriname stapte in de auto van de getrouwde Raddjinderkoemar die haar wilde misbruiken. Lees hieronder het officiële politiebericht erover.

[quads id=1]

“Langa” ingesloten door politie Santo Boma op verdenking van aanranding en bedreiging. Een 15-jarige scholier deed op vrijdag 22 februari aangifte van feitelijke aanranding en bedreiging met intiem misbruik tegen een man bij haar bekend als ‘Langa’.

Ze kreeg een lift

Zij verklaarde dat ze na school op de bus stond te wachten om naar huis te gaan toen “Langa” voorbij kwam rijden in zijn auto en haar een lift aanbood.

[quads id=1]

Dat zij in eerste instantie weigerde om mee te gaan maar dat na aandringen van “Langa” zij besloot om met hem mee te gaan. Dat hij haar tijdens de lift naar huis opeens begon te betasten en haar ook te kennen gaf, dat hij haar op dinsdag 26 februari van school zou ophalen om omgang met haar te hebben. Dat hij haar dat op dreigende toon had voor gehouden.

[quads id=1]

Hij wilde omgang met haar

De verdachte Raddjinderkoemar alias “Langa” werd op dezelfde dag van de aangifte opgespoord op zijn woonadres in Suriname, maar niet aangetroffen. Naar zeggen van zijn echtgenote bevond hij zich voor werkzaamheden in het binnenland.

Radjindrakoemar meldde zich op maandag 25 februari aan op het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is deze verdachte, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Hij heeft een echtgenote

Radjinderkoemar ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten waarvan hij verdacht wordt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.
Foto is een voorbeeldfoto
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.