Sharied krijgt 20 jaar voor moord op vriendin Aradhana Nazir tijdens vakantie in Suriname

verdronken Suriname

Suriname ~ Tijdens een vakantie in Suriname heeft hij haar vermoord. Hij deed alsof ze per ongeluk was verdronken maar de rechtbank in Nederland heeft hem veroordeeld voor moord! Hij had mogelijk al een nieuwe lover tijdens de moord!! Bekijk onderstaand bericht voor extra informatie. Dit alles om een paar honderdduizend euro aan verzekeringsgelden. Is een mensen leven dit waard?

20 jaar cel voor riviermoord tijdens vakantie in Suriname. Een 37-jarige man uit Amsterdam is donderdag door de rechtbank in Lelystad tot twintig jaar cel veroordeeld voor moord op zijn vriendin. De rechtbank acht bewezen dat Sharied S. tijdens hun vakantie in Suriname zijn vriendin doodde om 3 ton aan verzekeringspremie op te strijken.

Sharied S. was op vakantie in Paramaribo met zijn 29-jarige vriendin uit Almere toen zij in de nacht van 26 juni 2015 in de Surinamerivier verdween. Haar lichaam werd drie dagen later langs de oever gevonden. De politie in Suriname ging uit van een ongeval, maar een pas afgesloten levensverzekering wekte argwaan. De vrouw had deze in mei dat jaar afgesloten. Bij haar dood zou 3 ton uitgekeerd worden aan S.

Pas afgesloten

De rechtbank is ervan overtuigd dat het slachtoffer door geweld handelingen in de rivier is beland. De voorzitter noemde het een koelbloedige moord waarbij S. zich heeft laten leiden door een zucht naar financieel gewin. Hij drong er bij zijn vriendin op aan de levensverzekering af te sluiten.

En hij belde vanuit Suriname de verzekeraar met de vraag of alles klopte „voor het geval het zover is”, zei de rechter. Nadat de politie in Suriname de verdenking had laten vallen, ging S. uit eten. Vlak erna stond hij lachend op het vliegveld, zo blijkt uit foto’s op zijn telefoon. Uit niets bleek dat hij zich het lot van zijn vriendin aantrok.

Al een andere vriendin

De rechtbank noemde de verklaringen van S. wisselend, ongeloofwaardig en aantoonbaar onjuist. Het slachtoffer sloot de verzekering af met het idee dat ze zouden samenwonen. Maar in Suriname zocht S. op internet naar meubels, samen met een andere vriendin met wie hij twee maanden later ging samenwonen. Ook verzekeringsfraude is bewezen.

De celstraf is gelijk aan de eis van de officier van justitie. S. was bij de uitspraak aanwezig. Hij zat tot donderdag niet vast maar is meteen door de parketpolitie afgevoerd. Zijn advocaten wilden niet direct reageren op het vonnis.
Bron: Telegraaf