Militair en burger opgesloten na kap partij om een dame ~ Paramaribo

broer Suriname

Paramaribo ~ Een man is gekapt door een militair en een burger te Paramaribo. Het motief was jaloezie. Zijn nieuwe vriendin is namelijk de ex van 1 van de verdachten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Een militair kan dit toch niet maken?

[quads id=1]

Militair te Paramaribo

Militair en burger ingesloten te Paramaribo. De politie van Uitvlugt Paramaribo heeft dinsdag 26 februari een militair en een burger aangehouden en in verzekering gesteld. Deze twee verdachten, Shaquil V. (24) en Roche H. (25), hebben op een bedrijfsterrein een man mishandeld en hem kap verwondingen toegebracht aan zijn bovenarm.

[quads id=1]

Man mishandeld

Uit het onderzoek blijkt dat het motief van deze mishandeling een dame is. Dit slachtoffer onderhield een relatie met een dame. Een van de verdachten had eerder ook een relatie met die dame. Zij heeft de relatie beëindigd en is thans met het slachtoffer. Uit wraak hebben de verdachten het slachtoffer mishandeld.

[quads id=1]

Mishandeling uit wraak

De politie heeft Roche en Shaquil in verzekering gesteld. Voor verder onderzoek is Shaquil overgedragen aan de militaire politie.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.